Wasaköket

På Wasa Entreprenad hjälper vi dig att förverkliga ditt drömkök – från idé till färdigt kök. Ett vackert och funktionellt kök blir ofta hemmets hjärta. Därför skräddarsyr vi våra kök utifrån kundens önskemål och köksutrymmets förutsättningar.

Vi bygger köket i vårt eget snickeri och använder enbart omsorgsfullt utvalda material av hög kvalitet, vilket ger dig ett kök som håller länge och åldras med värdighet.

Referenser & omnämningar

När Lucy och John skulle renovera det gamla asymmetriska köket valde de att skräddarsy ett kök i romantisk men modern stil. Och med lösningar som passade det speciella rummet.

Köket är platsbyggt och för familjen fanns inget annat alternativ. När de renoverade köket första gången köpte de färdiga skåp och luckor, något som de aldrig blev riktigt nöjda med. Dels eftersom köksinredningen aldrig fångade den gammaldags känsla som familjen var ute efter och dels eftersom de hade renoverat ett annat kök tidigare där köket platsbyggdes vilket de blev väldigt nöjda med. Familjen valde att anlita samma snickare som deras vänner hade gjort, som de var väldigt nöjda med.

© Copyright - Wasa Entreprenad